iKnopka

Юридична фірма

ЮстВіс



Субота, 27.04.2024, 05:38
ppjustvis@gmail.com   Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS
Меню сайту

Наше опитування
Які юридичні послуги найоптимальніші для підприємств?
Всього відповідей: 133

Форма входу

Юридичні новини
[29.03.2014]
Наследство (0)
[02.09.2013]
Утилізаційний збір (1)
[24.05.2013]
Посвідчення водія (0)
[30.04.2013]
Абонентське юридичне обслуговування (0)
[16.04.2013]
Травневі канікули (0)

КОРИСНЕ
  • РАДИОБАЗАР
  • АТС КЕ Квант
  • ПОДАРУНКИ і СУВЕНІРИ
  • Ксерокс у Львові
  • Чехол для iPad

  • Головна » ЮРИДИЧНІ НОВИНИ                             2010  2011  2012



    ГАИ разрешила вписывать родственников в техпаспорт автомобиля
    Всеукраинская ассоциация автомобильных импортеров и дилеров заявила, что договорилась с начальником Департамента ГАИ МВД Украины Валерием Лозовым о возобновлении возможности внесения в свидетельство о регистрации машины близких родственников владельца авто.

    Ранее такое право было отменено Министерством юстиции. По словам генерального директора ВААИД Олега Назаренко, инструкция по регистрации транспортных средств еще не принята и находится на согласовании и Минюсте.

    Вместе с тем по данным ВААИД, Департамент ГАИ уже разослал по МРЭО служебную телеграмму N418-5027, в которой, в частности указывается: "обеспечить внесение по желанию владельца и его письменному заявлению в свидетельство о регистрации ТС права на управление ТС его близким родственникам (родители, дети, братья, сестры, деды, бабы , внуки, тесть, теща, свекор, свекровь, усыновители, усыновленные) не более двух родственников".

    "Понятно, что информа ... Читати далі »

    Переглядів: 699 | Додав: ATC | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)

    06.09.2010 00:01]  

    ДАІ отримало прилади, які визначають ступінь сп’яніння за 5 секунд

    На Тернопільщині працівники обласної Державтоінспекції отримали і почали використовувати новітні прилади, які за 5 секунд дають можливість визначити ступінь сп’яніння водія.

    Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі громадських зв’язків обласного управління міліції, німецький газоаналізатор «Алкотест» відразу після використання видає точний результат вимірювання в проміле. За необхідності він може друкувати квитанцію, у якій вказана дата, час і ступінь сп’яніння людини. Відтак правоохоронцям не доведеться визначати ступінь сп’яніння водіїв у медичних закладах.

    У відділі громадських зв’язків УМВС запевнили, що апарат має сертифікат Державного комітету управління з питань технічного регулювання та споживчої політики, а також свідоцтво Міністерства охорони здоров’я України про державну реєстрацію. Цей засіб, за даними міліції, усп ... Читати далі »

    Переглядів: 710 | Додав: justvis | Дата: 06.09.2010 | Коментарі (0)



    Дослідча перевірка, проведена спільно з працівниками Управління служби безпеки України в області, з’ясувала, що керівник відділення Державтоінспекції вимагав хабара на суму 110 000 гривень у підприємця за сприяння у діяльності з проведення огляду технічного стану автомобілів та неперешкоджанню у здійсненні такої діяльності. 

    4 грудня міліціонер отримав частину обіцяних грошей – 2 200 гривень і 1 100 доларів, і його відразу ж затримали правоохоронці.
    Переглядів: 788 | Додав: justvis | Дата: 07.12.2009 | Коментарі (0)



    Текст заяви Голови Верховного Суду України подаємо у повному обсязі:

    «Вивчення Верховним Судом України спільно з Радою суддів України стану організації та здійснення судочинства в адміністративних судах (Вищому адміністративному суді України, Львівському апеляційному, Львівському та Івано-Франківському окружних адміністративних судах) засвідчило наявність численних істотних недоліків в організації та здійсненні судочинства в зазначених судах, грубих системних порушень визначених законом засад їхньої діяльності та порядку здійснення адміністративного судочинства, що вкрай негативно позначається на оперативності та якості здійснення правосуддя.

    У прийнятій за наслідками розгляду матеріалів цього вивчення постанові спільного засідання Президії Верховного Суду України та президії Ради суддів України від 3 квітня 2009 р. № 7 констатовано, що зазначеними адміністративними судами не забезпечується ефективний судовий захист прав, свобод та інтересів громадян, прав та інте ... Читати далі »
    Переглядів: 1016 | Додав: justvis | Дата: 04.12.2009 | Коментарі (0)



    Эта клятва государству обязывает чиновников честно и непредвзято выполнять свои служебные обязанности, а в случае ее нарушения - покинуть государственный пост.

    История, с которой столкнулись мы, члены парламентского комитета по вопросам правосудия, видевшие многообразие политической реальности, сговоры и лицемерие, разные формы политического цинизма и глупости, даже нас привела в замешательство.

    Считая себя людьми, которых трудно удивить, мы все же не ожидали обнаружить на самой вершине правоохранительной системы столь бесстыдную аферу со стороны ключевых руководителей Генеральной прокуратуры Украины. 

    Внутри Генеральной прокуратуры обнаружились устойчивые схемы, которые можно использовать для личного обогащения. Инструментами в этих схемах являются мошенничество, отмывание денег, вымогательство и использование власти. 

    Оказалось, что сразу несколько заместителей генерального прокурора, начальников управлений Генпрокуратуры, организовавшись в обществ ... Читати далі »
    Переглядів: 821 | Додав: justvis | Дата: 02.12.2009 | Коментарі (0)

    Як уберегтися від простуди і вірусів без біганини по аптеках




    У сезон грипу і простуд люди кинулися по аптеках. Тим часом, існують різні народні способи захисту від простуди і вірусів. 

    Перець - щит від бронхіту і пневмонії

    - У сьогоднішній ситуації з грипом і ослабленням імунітету один з найефективніших засобів для профілактики - настоянка на меді і перці, - вважає експерт. - Оптимальний варіант - "Українська медова з перцем”. У ній є хороші складові. По-перше, перець чилі. Коли людина вживає цей продукт у складі тієї ж перцівки, у нього підвищується прилив крові до горла і стравоходу. Коли перець потрапляє в горло, то практично відразу підвищується імунітет до вірусів. Це фактично пряма боротьба з ГРЗ і профілактикою грипу, у тому числі і "свинячого”.

    Далі перцівка активізує прилив крові до стравоходу. Звернете увагу на рекомендації під час простуди: пити теплі напої. Вони не потрапляють ... Читати далі »
    Переглядів: 948 | Додав: justvis | Дата: 01.12.2009 | Коментарі (0)



    Высший совет юстиции Украины принял решение внести представление в Верховную Раду Украины об освобождении председателя Высшего хозяйственного суда Украины Сергея Демченко от должности судьи в отставку. Такое решение было принято Высшим советом юстиции 30 ноября 2009 г.

    Председатель ВСЮ Лидия Изовитова сообщила, что с момента представления С.Демченко заявления об отставке (20 января 2008 г.) прошел 1 год 10 месяцев. На рассмотрении в Высшей квалификационной комиссии судей Украины материалы об освобождении судьи находились с 21 января по 17 декабря 2008 г. и с 17 июня по 21 сентября 2009 г. Высшей квалификационной комиссией судей Украины были приняты три решения относительно освобождения судьи С.Демченко (от 20 ноября и 12 декабря 2008 г., 10 сентября 2009 г.). Впоследствии первые два решения были упразднены самой комиссией. Следует отметить, что в период с марта 2009 г. до заседания 30 ноября 2009 г. Высший совет юстиции не имел возможности рассмотреть этот вопрос и ... Читати далі »

    Переглядів: 771 | Додав: justvis | Дата: 30.11.2009 | Коментарі (0)

    Суд отказал киевскому судье-«летуну» в иске к депутатам

    24.11.2009 10:29

    Оболонский суд Киева отказал председателю Окружного административного суда Киева Олегу Бачуну принять 2 иска против депутатов Верховной Рады Валерия Писаренко, Андрея Портнова, Святослава Олийныка (все - фракция Блока Юлии Тимошенко) и Юрия Бута (фракция Блока «Наша Украина-Народная Самооборона») о защите чести, достоинства и деловой репутации.

    Переглядів: 797 | Додав: justvis | Дата: 24.11.2009 | Коментарі (0)

    Обмежено виїзд за межі України недобросовісним позичальникам банків, – Держприкордонслужба

    20 Листопада 2009 11:20
    Державна прикордонна служба України інформує про те, що відповідно до Указу Президента України від 08.10.2009 № 813/2009 "Про заходи щодо забезпечення відновлення стабільності у банківській системі” та плану організації його виконання, схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України 21.10.09 (протокол № 68), на прикордонне відомство покладено завдання щодо дотримання вимог закону стосовно тимчасової відмови у виїзді за кордон громадян України, які мають невиконані кредитні зобов’язання.

    Згідно із статтею 6 Закону України „Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України”, однією із підстав для обмеження є діючі неврегульовані договірні чи інші невиконані зобов’язання – до виконання зобов’язань або розв’язання спору за погодженням сторін у передбачен ... Читати далі »

    Переглядів: 776 | Додав: justvis | Дата: 20.11.2009 | Коментарі (0)

    Андрія Палюха зняли з посади прокурора Львова. Це сталося у четвер, 5 листопада. Про це ЗІКу повідомили у правоохоронних органах. 

    Новим прокурором міста Львова було призначено Олега Денегу, який до того працював прокурором Шевченківського району міста. За інформацією ЗІКу, Палюха переведено на посаду Денегу – прокурором Шевченківського району м. Львова. Причиною переведення Палюха, як стверджують джерела ЗІКу, є завершення визначеної законодавством п’ятирічної каденції на посаді прокурора Львова.

    Нагадаємо, прокурор Львівської області Олексій Баганець висловлював претензії до роботи прокурора Львова Андрія Палюха. Зокрема, ще у січні цього року він заявляв, що Андрій Палюх буде притягнений до дисциплінарної відповідальності за незабезпечення належного прокурорського нагляду за розслідуванням кримінальної справи щодо вибуху у житловому будинку на вулиц ... Читати далі »
    Переглядів: 831 | Додав: justvis | Дата: 09.11.2009 | Коментарі (0)

    « 1 2 ... 11 12 13 14 »
    Пошук

    Сайти
  • Л А А С
  • ЗАЛІЗНИЧНІ КВИТКИ
  • АВТОБУС
  • КОНТРОЛЬ ПОШТИ
  • База жителів
  • Все для Apple

  • Дискусії на форумі

    Copyright MyCorp © 2024